De Börgemeister

Aan de Groene Loper, op de hoek van de President Rooseveltlaan en de Schepen Roosenstraat, bevindt zich De Börgemeister. Dit prachtige nieuwbouwcomplex omvat 34 schitterende short-stay appartementen welke volledig gemeubileerd, gestoffeerd en ingericht worden verhuurd zodat u meteen uw nieuwe woning kunt betrekken. De huurtermijn is maximaal 6 maanden.

De appartementen

De Börgemeister huisvest 5 typen appartementen die als tijdelijke woonruimte te huur worden aangeboden. Ieder huurappartement is divers qua indeling en variërend in grootte vanaf circa 44 m2 tot 83 m2. Het maatwerk interieur, de stijlvolle inrichting, de ruime hoeveelheid lichtinval door de grote raampartijen en de fantastische locatie in Maastricht, maken de appartementen stuk voor stuk een heerlijke plek om tijdelijk te wonen.

Voorzieningen

De appartementen zijn volledig gemeubileerd, gestoffeerd en ingericht (van bestek tot stofzuiger en van beddengoed tot handdoek) en hebben een hoogwaardige en stijlvolle afwerking. Ieder appartement beschikt over een volledig ingerichte en gebruiksklare keuken, luxe en modern sanitair, TV, wasmachine en -droger, eigen WIFI en PVC vloerafwerking met vloerverwarming. Er zijn zowel 1- als 2 slaapkamer appartementen beschikbaar. De appartementen in de “laagbouw” hebben een Frans balkon en de appartementen in de “hoogbouw” een eigen balkon. Bij de appartementen in de “hoogbouw” is standaard een berging inbegrepen. Er kan ook gekozen worden voor een grotere berging / garagebox. Voor de appartementen in de “laagbouw” is een afsluitbare fietsenstalling aanwezig. 

PERFECTE LOCATIE
INSTAPKLAAR
STIJLVOL INTERIEUR
FIETSENSTALLING
LIFT
WIFI
OPTIE PARKEERPLEK 

5 Typen appartementen

De Börgemeister telt 5 typen appartementen; elk anders qua indeling en grootte (vanaf circa 44 m2 tot 83 m2). Er zijn zowel 1- als 2 slaapkamer appartementen beschikbaar als tijdelijke woonruimte in Maastricht.
Type 1
Woonopp. 48 m² - 50 m²
Gesitueerd in de laagbouw
1 slaapkamer, Frans balkon
€ 1.325,- p.m., all-in
Type 2
Woonopp. 44 m² - 50 m²
Gesitueerd in de laagbouw
Hoekappartement
1 slaapkamer, Frans balkon
v.a. € 1.325,- p.m., all-in
Type 3
Woonopp. 58 m²
Gesitueerd in de hoogbouw
1 slaapkamer, balkon
€ 1.380,- p.m., all-in
Type 4
Woonopp. 75 m² - 79 m²
Gesitueerd in de hoogbouw
Hoekappartement
2 slaapkamers, balkon
v.a. € 1.600,- p.m., all-in
Type 5
Woonopp. 83 m²
Gesitueerd in de hoogbouw
2 slaapkamers, balkon
v.a. € 1.700,- p.m., all-in